ATV farönkszállító hátsó tartóval és elektromos kötélhúzóval

Akciós ár 746 760,00 Ft Lista ár 821 436,00 Ft
Raktáron
SKU
A31.6000
GYORS ÁTTEKINTÉS

ATV Farönkszállító hátsó tartóval, elektromos kötélhúzóval és kibővített funkciókkal:

Ez az ATV farönkszállító elektromos kötélhúzóval van felszerelve, így hatékonyan használható farönkök visszahozatalára erdős területekről. Sokoldalú függesztés/kötélrendszerrel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy nagyobb farönköket is befogadhasson, a forgatható alsó keret pedig ideális a könnyebb faanyag szállításához. A szállító tartalmaz láncokat és köteleket is, amelyekkel a farönköket biztonságosan rögzíthetjük a keretre.

A hátsó tartó, amely a hátsó tengely és kerekek közelében helyezkedik el, lehetővé teszi a farönkök óvatos kivonását anélkül, hogy károsítaná az erdői környezetet, miközben a farönköket tisztán tartja. A hátsó tartó intelligens módon van tervezve annak érdekében, hogy felemelje és szállítsa a farönkök keskeny végét, a vastagabb végüket pedig az első rész támogatja. Emellett a hátsó tartó rendelkezik farönkfelfüggesztő rendszerrel láncokkal és teleszkópos "fordító" mechanizmussal, amely lehetővé teszi a hatékony farönkkezelést.

Ez a farönkszállító kifejezetten alkalmas szűk, nehezen megközelíthető területeken történő használatra, ahol a nagyobb traktorok esetleg nem lennének megfelelőek.

Részletek

Anyag: Cinkbevonatú acél, piros porfesték bevonattal

Méretek:

  • Elülső Rész: Hossz 1700 mm x Szélesség 1200 mm x Magasság 1300 mm
  • Hátsó Rész: Hossz 1400 mm x Szélesség 1100 mm x Magasság 800 mm

Gumik: Terepjáró, méret 22 x 11 - 8

Súly: 100 kg

Terhelhetőség: 500 kg

Vélemények

Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon